Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2657kcal304.2g0g160.1g0g
Kaali, valkokaali2001g422kcal24g68g4g42g
Kesäkurpitsa zucchini 2201g397kcal12.3g55g8.8g15.4g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g180g151kcal7.7g34.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow60g540kcal0g0g60g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g9362kcal728.8g508.8g470g153.4g
Valittu annoskoko7360g4681kcal364.4g254.4g235g76.7g
Annoskoko puolitettuna3680g2341kcal182.2g127.2g117.5g38.4g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821