Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4566g8918kcal853.3g0g616.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton228g48kcal0.7g3.7g0g0.2g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)822g542kcal123.3g0g5.8g0g
Tomaatti 571g130kcal3.2g19.7g1.7g8g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g913g1096kcal74g50.2g63.9g0g
Tilli, tuore 228g68kcal8.4g2.1g1.8g4.8g
Mustapippuri 4.6g13kcal0.5g1.7g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g21630kcal2126.8g154.8g1379.6g28.4g
Valittu annoskoko7360g10815kcal1063.4g77.4g689.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna3680g5408kcal531.7g38.7g344.9g7.1g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641