Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5345g1871kcal85.5g368.8g5.3g74.8g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g1069g3207kcal277.9g0g235.2g0g
Oliiviöljy 144g1276kcal0g0g144.3g0g
Sipuli (kuorittu)588g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Basilika, tuore 21g5.8kcal0.7g0.2g0.2g0.3g
Oregano, kuivattu 43g131kcal4.7g9.2g4.4g18.3g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g13695kcal777.6g871g784.2g223.6g
Valittu annoskoko7360g6848kcal388.8g435.5g392.1g111.8g
Annoskoko puolitettuna3680g3424kcal194.4g217.8g196.1g55.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213