Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3050g5789kcal827.2g0g274.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1326g1127kcal13.3g46.4g92.8g0g
Sipuli (kuorittu)995g269kcal12.9g47.7g2g16.9g
Korppujauho 332g1214kcal34.8g248.3g3.4g17.6g
Kananmuna kuoreton 1459g2081kcal182.3g4.4g149.5g0g
Tilli, tuore 199g60kcal7.3g1.8g1.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g21078kcal2155.6g697.2g1047.6g77.4g
Valittu annoskoko7360g10539kcal1077.8g348.6g523.8g38.7g
Annoskoko puolitettuna3680g5269kcal538.9g174.3g261.9g19.4g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992