Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2000g2200kcal460g0g42g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1600g5760kcal230.4g942.4g112g150.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1840g3183kcal213.4g425g29.4g242.9g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1120g1960kcal22.4g39.2g190.4g49.3g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g800g960kcal32g168g16g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g28126kcal1916.4g3149.2g779.6g933.2g
Valittu annoskoko7360g14063kcal958.2g1574.6g389.8g466.6g
Annoskoko puolitettuna3680g7032kcal479.1g787.3g194.9g233.3g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023