Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g2000g400kcal36g44g6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2000g400kcal60g40g0g50g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Juusto, Valio arkijuusto560g1848kcal151.2g0g134.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1600g1920kcal36.8g76.8g160g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g11648kcal726.4g361.8g786.4g111.2g
Valittu annoskoko7360g5824kcal363.2g180.9g393.2g55.6g
Annoskoko puolitettuna3680g2912kcal181.6g90.5g196.6g27.8g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207