Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 162g231kcal20.2g0.5g16.6g0g
Vehnäjauho sunnuntai2912g10191kcal349.4g2067.3g61.1g101.9g
Grahamjauho, 1 dl849g3057kcal110.4g586g25.5g106.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen607g4368kcal0g0g485.3g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 202g151kcal26.5g2.2g0.8g14g
Maito, Kevyt2022g930kcal64.7g97.1g30.3g0g
Sokeri 566g2298kcal0g565.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g42450kcal1142.4g6637.4g1239.2g444.2g
Valittu annoskoko7360g21225kcal571.2g3318.7g619.6g222.1g
Annoskoko puolitettuna3680g10613kcal285.6g1659.4g309.8g111.1g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187