Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2520g532kcal30.2g85.7g5g52.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g364g102kcal2.2g21.7g0.7g9.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2240g5097kcal425.6g0g380.8g0g
Sipuli 840g254kcal10.5g40.3g1.7g14.3g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14728g11969kcal937g295.4g776.4g152.6g
Valittu annoskoko7364g5984kcal468.5g147.7g388.2g76.3g
Annoskoko puolitettuna3682g2992kcal234.3g73.9g194.1g38.2g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704