Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2609g1986kcal49g404.4g5.2g26.1g
Sipuli (kuorittu)665g180kcal8.6g31.9g1.3g11.3g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,52028g2547kcal425.8g0g91.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 469g1062kcal75.1g2.3g84.5g0g
Kasvisliemikuutio 53g160kcal5g7.1g12.3g0.8g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)1401g1191kcal49g84g70g0g
Sinappi 140g184kcal6.1g19.7g8.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14728g14616kcal1237.2g1098.8g545.8g81.2g
Valittu annoskoko7364g7308kcal618.6g549.4g272.9g40.6g
Annoskoko puolitettuna3682g3654kcal309.3g274.7g136.5g20.3g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173882