Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1400g1573kcal295.8g0g42g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1960g831kcal192.3g7.8g2g0g
Sipuli (kuorittu)1904g514kcal24.8g91.4g3.8g32.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2100g426kcal12.6g79.8g6.3g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14728g6688kcal1051g358g108.2g123.6g
Valittu annoskoko7364g3344kcal525.5g179g54.1g61.8g
Annoskoko puolitettuna3682g1672kcal262.8g89.5g27.1g30.9g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361