Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti3596g3956kcal791.1g3.6g107.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 108g953kcal0g0g107.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g799g216kcal10.4g38.4g0.8g13.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Punaviini 599g423kcal1.9g1.2g0g0g
Rusina 72g210kcal2g43.2g0.4g7g
Oliivi kivetön musta rainbow799g1438kcal4.8g45.6g135.9g0g
Ohrakas ohratärkkelys120g438kcal0.5g107.9g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14736g15579kcal1634.4g496.4g727.4g45.8g
Valittu annoskoko7368g7790kcal817.2g248.2g363.7g22.9g
Annoskoko puolitettuna3684g3895kcal408.6g124.1g181.9g11.5g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355