Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1042g2865kcal302.1g1g177.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g894kcal26.5g182.3g3.1g9.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g481g1649kcal58.7g322.6g3.8g37g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g120g337kcal22.8g0g26.4g0g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4007g1826kcal120.2g192.3g60.1g0g
Voi 120g872kcal1.4g0.5g97.7g0g
Ketsuppi, euro shopper72g72kcal0.7g16.6g0.4g0.9g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1202g1575kcal216.4g15.6g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14736g20346kcal1503.2g1479.8g889g96.2g
Valittu annoskoko7368g10173kcal751.6g739.9g444.5g48.1g
Annoskoko puolitettuna3684g5087kcal375.8g370g222.3g24.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826