TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4503g914kcal27g171.1g13.5g63g
Paprika punainen 1501g439kcal14.1g67.5g6g28.5g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Rypsiöljy 122g1075kcal0g0g121.6g0g
Lihaliemi laimennettu 1201g227kcal0g36g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14736g5402kcal88.8g563g297.2g185.2g
Valittu annoskoko7368g2701kcal44.4g281.5g148.6g92.6g
Annoskoko puolitettuna3684g1351kcal22.2g140.8g74.3g46.3g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099