Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Nakki, keskiarvo 150g350kcal17.1g1.7g30.9g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g375g113kcal5.6g16.9g1.5g9.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g100g45kcal0.2g11g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g100g160kcal2.1g3.8g15g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g7.5g16kcal0.5g1.9g0.8g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1474g1426kcal51.2g71g102.4g19.6g
Valittu annoskoko737g713kcal25.6g35.5g51.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna369g357kcal12.8g17.8g25.6g4.9g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966