Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo113g799kcal0.3g0.2g90g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 188g643kcal19.1g131.3g2.3g6.6g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 150g131kcal1.6g27.5g0.6g2.7g
Taloussuklaa, Fazer75g386kcal2.9g42g22.5g4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1475g5170kcal68.8g652.2g247.8g26.6g
Valittu annoskoko737g2585kcal34.4g326.1g123.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna369g1293kcal17.2g163.1g62g6.7g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328