Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow30g109kcal4.2g21.1g0.9g0.9g
Kesäkurpitsa219g37kcal0.9g5.5g1.3g1.5g
Tomaattimurska, 1 prk125g34kcal0.7g6.6g0.2g1.7g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.2g7.7g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g31g47kcal5.6g0g2.8g0g
Broilerijauheliha, annos 100g125g134kcal28.9g0g12.5g0g
Maizena maissitärkkelys6.3g22kcal0.1g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1475g907kcal93g98g35.8g11.4g
Valittu annoskoko738g453kcal46.5g49g17.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna369g227kcal23.3g24.5g9g2.9g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057