Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1320g399kcal16.5g63.4g2.6g22.4g
Valkopippuri 52g147kcal5.4g22.1g1.1g13.6g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Pekoni rasvainen 1120g4211kcal134.4g0g414.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3200g4419kcal600g0g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14744g19825kcal1615g324.6g1332.2g72g
Valittu annoskoko7372g9912kcal807.5g162.3g666.1g36g
Annoskoko puolitettuna3686g4956kcal403.8g81.2g333.1g18g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849