Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g400g1540kcal27.2g244g108g0g
Flora, vihreä 70%60g372kcal0.3g0.3g42g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%400g440kcal44g14g20.4g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g900g3600kcal0g900g0g0g
Porkkanaraaste 200g1460g394kcal8.8g77.4g2.9g36.5g
Rypsiöljy rainbow372g3348kcal0g0g372g0g
Kananmuna kuorineen punnittu880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)176g1056kcal37g11.6g95g12.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1360g5440kcal0g1360g0g0g
Vehnäjauho X-tra1240g4340kcal161.2g880.4g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14752g43920kcal761.2g7123.6g1468.4g103.2g
Valittu annoskoko7376g21960kcal380.6g3561.8g734.2g51.6g
Annoskoko puolitettuna3688g10980kcal190.3g1780.9g367.1g25.8g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496