Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g180g630kcal6.3g145.8g1.8g5.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten27g89kcal6.3g12.2g5.7g3g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g54g216kcal0g54g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten9g30kcal2.1g4g1.9g1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g5160kcal50.8g753.8g225.2g18.8g
Valittu annoskoko738g2580kcal25.4g376.9g112.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna369g1290kcal12.7g188.5g56.3g4.7g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002