Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 50g17kcal1.5g2.5g0g0g
Maito rasvaton 200ml50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Mustikka metsä- 125g55kcal0.6g8g0.7g4.1g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g19.9g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g3648kcal57.4g522.2g136.4g22g
Valittu annoskoko738g1824kcal28.7g261.1g68.2g11g
Annoskoko puolitettuna369g912kcal14.4g130.6g34.1g5.5g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678