Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 124g53kcal0.5g5.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai98g342kcal11.7g69.4g2.1g2.9g
Ruokaöljy keskiarvo 3g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 169g375kcal29.6g0g28.8g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 75g65kcal2.3g3.3g4.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g66g257kcal19.1g1.3g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g2434kcal137.2g175.4g123g12g
Valittu annoskoko738g1217kcal68.6g87.7g61.5g6g
Annoskoko puolitettuna369g609kcal34.3g43.9g30.8g3g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574