Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)286g397kcal31.7g1.1g29.7g0g
Sokeri 101g411kcal0g101.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g321kcal0g0g35.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 77g266kcal7.9g54.2g0.9g2.7g
Leivinjauhe 7.1g13kcal0.4g2.7g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g7.1g28kcal0g7g0g0g
Raparperi 119g40kcal0.8g6.5g0.1g1.7g
Mansikka 81g38kcal0.4g6.8g0.2g1.5g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g3026kcal82.4g358.8g133.2g11.8g
Valittu annoskoko738g1513kcal41.2g179.4g66.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna369g757kcal20.6g89.7g33.3g3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692