Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Herkkusieni 629g100kcal13.2g1.9g2.1g9.4g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Porkkana 593g194kcal3.7g33g1.2g15.1g
Bataatti, kuorittu 791g640kcal12.4g133.2g0.4g23.7g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 2697g3212kcal389.5g0g184.2g0g
Vesi1259g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl360g306kcal5g15.8g25.2g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g575g1841kcal86.3g0g172.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14760g12884kcal1035.8g419.2g773.6g112.6g
Valittu annoskoko7380g6442kcal517.9g209.6g386.8g56.3g
Annoskoko puolitettuna3690g3221kcal259g104.8g193.4g28.2g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938