Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1441g2449kcal288.1g0g144.1g0g
Voi 191g1385kcal2.3g0.8g155.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.9g163.9g2.8g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 2161g0kcal0g0g0g0g
Voi 202g1463kcal2.4g0.8g164g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1801g769kcal60.9g86.4g18g0g
Juustoraaste emmental punaleima630g2458kcal182.8g0g189.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras720g2521kcal93.6g504.2g10.8g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14760g23698kcal1308g1512.2g1368g59.6g
Valittu annoskoko7380g11849kcal654g756.1g684g29.8g
Annoskoko puolitettuna3690g5924kcal327g378.1g342g14.9g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594