Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g1224g1065kcal220.3g18.4g12.2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)1080g1879kcal190.1g0g125.3g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g540g54kcal5.9g5.4g1.1g5.4g
Kurkku 1080g118kcal6g15.1g1.1g7.6g
Tomaatti 1080g246kcal6g37.3g3.2g15.1g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1440g936kcal187.2g28.8g4.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore216g54kcal0g19.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14760g9125kcal1244.6g313.6g300.2g84g
Valittu annoskoko7380g4563kcal622.3g156.8g150.1g42g
Annoskoko puolitettuna3690g2281kcal311.2g78.4g75.1g21g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573