Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g200g740kcal9g62g50g7.4g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja200g156kcal33.6g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g5g3kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1479g2075kcal108.4g128.8g122.6g15.8g
Valittu annoskoko740g1038kcal54.2g64.4g61.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna370g519kcal27.1g32.2g30.7g4g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674