Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1709g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 171g608kcal55.4g90.4g1.7g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g342g1059kcal61.5g140.1g27.3g61.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 427g536kcal47g1.1g38.5g0g
Sokeri 581g2358kcal0g580.4g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g17g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g27g85kcal3g16.4g1.9g7.7g
Hiiva 171g127kcal22.4g1.9g0.7g11.8g
Vehnäjauho, sunnuntai2905g10167kcal348.6g2062.4g61g87.1g
Rusinat (Rainbow) 1 pss427g1367kcal12.8g303.3g3g41.4g
Mantelirouhe, 1 rkl137g790kcal28.8g7.2g69g15.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl342g3076kcal0g0g341.7g0g
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g40737kcal1193.2g6407.2g1117.6g450.8g
Valittu annoskoko7392g20368kcal596.6g3203.6g558.8g225.4g
Annoskoko puolitettuna3696g10184kcal298.3g1601.8g279.4g112.7g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103