Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1598g5530kcal191.8g1134.8g25.6g131.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen3197g3836kcal575.4g38.4g191.8g6.4g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Paprika punainen 639g187kcal6g28.8g2.6g12.1g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 160g548kcal16.3g111.9g1.9g5.6g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia799g1199kcal135.9g0g71.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g23426kcal1888.4g2713.2g622g332.8g
Valittu annoskoko7392g11713kcal944.2g1356.6g311g166.4g
Annoskoko puolitettuna3696g5857kcal472.1g678.3g155.5g83.2g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927