Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 5643g1901kcal38.9g310.4g5.6g79g
Sokeri1495g6071kcal0g1493.8g0g0g
Vesi254g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g15943kcal77.8g3608.4g11.2g158g
Valittu annoskoko7392g7972kcal38.9g1804.2g5.6g79g
Annoskoko puolitettuna3696g3986kcal19.5g902.1g2.8g39.5g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878