Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g4800g8333kcal321.6g1560g67.2g144g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g192g413kcal26.5g41.3g15.9g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g2400g5184kcal592.8g0g312g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g27859kcal1881.8g3202.6g790.2g288g
Valittu annoskoko7392g13930kcal940.9g1601.3g395.1g144g
Annoskoko puolitettuna3696g6965kcal470.5g800.7g197.6g72g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943