Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton2795g18389kcal726.6g307.4g1648.9g55.9g
Canderel makeutusjauhe140g537kcal4.1g130.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 335g1241kcal62g36.9g72.8g102g
Kookoshiutale 489g3232kcal39.8g31.3g315.6g79.7g
Vesi, vesijohtovesi 838g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)2795g11989kcal2124g139.7g307.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g70775kcal5913g1290.8g4689.4g475.2g
Valittu annoskoko7392g35388kcal2956.5g645.4g2344.7g237.6g
Annoskoko puolitettuna3696g17694kcal1478.3g322.7g1172.4g118.8g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892