Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Peruna, vanha, kuorittu 3162g2407kcal59.4g490.1g6.3g31.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)84g605kcal0.7g0.7g67.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g840g1595kcal125.9g0g125.9g0g
Vesi2798g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g168g470kcal31.9g0.1g36.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste14g2.4kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g10325kcal444.2g1011.6g474g73.6g
Valittu annoskoko7392g5163kcal222.1g505.8g237g36.8g
Annoskoko puolitettuna3696g2581kcal111.1g252.9g118.5g18.4g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770