Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2242g448kcal29.1g67.3g4.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g701g287kcal9.8g56.7g2.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)1009g1009kcal232g0g9.1g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g560g1009kcal44.8g28g78.5g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 2802g3048kcal109.3g548.7g31.1g52.4g
Oliiviöljy 79g694kcal0g0g78.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g12990kcal850g1401.4g407.6g104.8g
Valittu annoskoko7392g6495kcal425g700.7g203.8g52.4g
Annoskoko puolitettuna3696g3248kcal212.5g350.4g101.9g26.2g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614