Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1598g2717kcal303.7g0g159.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu999g1259kcal109.9g3g89.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g1598g400kcal52.7g46.3g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1598g5594kcal204.6g1114g30.4g51.1g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g20200kcal1346.8g2371g561.8g122.6g
Valittu annoskoko7392g10100kcal673.4g1185.5g280.9g61.3g
Annoskoko puolitettuna3696g5050kcal336.7g592.8g140.5g30.7g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908