CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1280g4198kcal135.2g777g28.2g126.7g
Kauralese 126g452kcal22.6g57.3g9.7g22g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 251g2223kcal0g0g251.4g0g
Arla Apetina Feta 3%931g1024kcal167.6g18.6g27.9g0g
Paprika vihreä 466g99kcal4.4g11.6g1.4g8.8g
Paprika keltainen 698g210kcal6.6g35.6g1.4g14g
Tomaattimurska 931g274kcal5.2g49.3g1.9g17.7g
Pinaatti 233g31kcal3.8g0.9g0.7g3g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Chili paprika punainen116g47kcal2.3g10.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Tomaatti 698g159kcal3.9g24.1g2.1g9.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 698g1604kcal157.1g0g104.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g21001kcal1034.6g2036.6g860g411.6g
Valittu annoskoko7392g10500kcal517.3g1018.3g430g205.8g
Annoskoko puolitettuna3696g5250kcal258.7g509.2g215g102.9g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327