Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu925g1166kcal101.8g2.8g83.3g0g
Sokeri 1311g5322kcal0g1309.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1504g421kcal9g89.5g3g37.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1130g3877kcal115.1g790.9g13.6g39.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen771g5553kcal0g0g617g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g386g2776kcal3.9g3.9g308.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g386g964kcal54g13.1g77.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g964g3856kcal0g964g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g62kcal0g15.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g47992kcal567.6g6378.4g2205g154.2g
Valittu annoskoko7392g23996kcal283.8g3189.2g1102.5g77.1g
Annoskoko puolitettuna3696g11998kcal141.9g1594.6g551.3g38.6g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081