Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3487g736kcal41.8g118.6g7g73.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu279g290kcal22g45.5g1.7g5.9g
Sipuli 558g169kcal7g26.8g1.1g9.5g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa976g2929kcal224.5g0g224.5g0g
Smetana418g1632kcal8.8g9.2g175.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g279g206kcal12.6g36g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 1395g3089kcal244.1g0g237.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g18100kcal1121.6g472.2g1295.4g177.2g
Valittu annoskoko7392g9050kcal560.8g236.1g647.7g88.6g
Annoskoko puolitettuna3696g4525kcal280.4g118.1g323.9g44.3g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799