Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g401g1543kcal27.3g244.5g108.2g0g
Flora, vihreä 70%60g373kcal0.3g0.3g42.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%401g441kcal44.1g14g20.4g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g902g3608kcal0g902g0g0g
Porkkanaraaste 200g1463g395kcal8.8g77.5g2.9g36.6g
Rypsiöljy rainbow373g3355kcal0g0g372.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu882g1111kcal97g2.6g79.4g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)176g1058kcal37g11.6g95.2g12.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1363g5452kcal0g1363g0g0g
Vehnäjauho X-tra1243g4349kcal161.5g882.3g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g44015kcal762.6g7139g1471.6g103.4g
Valittu annoskoko7392g22008kcal381.3g3569.5g735.8g51.7g
Annoskoko puolitettuna3696g11004kcal190.7g1784.8g367.9g25.9g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496