Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 3733g1594kcal126.2g179.2g37.3g0g
Kananmuna kuoreton 896g1278kcal112g2.7g91.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1456g4996kcal148.4g1019.2g17.5g51g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1120g157kcal21.3g4.5g5.6g0g
Rypsiöljy 149g1321kcal0g0g149.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g18691kcal815.8g2411.2g603g102g
Valittu annoskoko7392g9345kcal407.9g1205.6g301.5g51g
Annoskoko puolitettuna3696g4673kcal204g602.8g150.8g25.5g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474