Kevyt kinkkupiirakka

Vaivaa pohjan aineet taikinaksi (jauhot, muna, tuorejuusto ja suola).

Jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm).

Anna pohjan tasaantua viileässä täytteen valmistamisen ajan.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi, sekä paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Sipulin tilalla voi käyttää myös purjorenkaita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella.

Levitä täyte pohjan päälle ja kypsennä 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunne piirakka on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 782g2682kcal79.6g547.1g9.4g27.4g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 601g1004kcal45.1g24g78.2g15.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 30g0kcal0g0g0g0g
Palvikinkku pirkka1082g1028kcal184g5.4g27.1g0g
Sipuli 331g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Paprika punainen 902g264kcal8.5g40.6g3.6g17.1g
Ananas, omassa liemessään 857g446kcal4.3g96g0g12g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1202g513kcal40.6g57.7g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Emmental, punaleima 17%541g1569kcal184g0g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g18490kcal1362g1668.2g651.2g162.8g
Valittu annoskoko7392g9245kcal681g834.1g325.6g81.4g
Annoskoko puolitettuna3696g4622kcal340.5g417.1g162.8g40.7g
Arvot/100g100g125kcal9.2g11.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99965