Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 10g11kcal1.7g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5g13kcal0.7g0.2g1g0g
Pinaattipakaste 150g3.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g5g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g81kcal6g5.8g3g1g
Valittu annoskoko74g40kcal3g2.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g20kcal1.5g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.9g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369