Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.5g0.4g1.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%10g28kcal2.9g0.2g1.7g0g
Oliiviöljy 5.6g49kcal0g0g5.6g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g411kcal14.2g48.8g17.2g2.2g
Valittu annoskoko74g205kcal7.1g24.4g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g103kcal3.6g12.2g4.3g0.6g
Arvot/100g100g278kcal9.6g33g11.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531