Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 42g81kcal7.8g0g5.6g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)13g23kcal2.4g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 8.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g244kcal22.8g1g16.2g0.4g
Valittu annoskoko74g122kcal11.4g0.5g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g61kcal5.7g0.3g4.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.7g10.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164