Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.1g3.4kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g181kcal16.4g3.6g10.6g1.6g
Valittu annoskoko74g90kcal8.2g1.8g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g45kcal4.1g0.9g2.7g0.4g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.4g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349