PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Riisi puuroutuva 12g40kcal0.7g8.9g0.1g0.3g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.4g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g149kcal3.4g21.6g5g1.2g
Valittu annoskoko74g75kcal1.7g10.8g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g37kcal0.9g5.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g101kcal2.3g14.6g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816