Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g76kcal5.8g6.2g2.8g1g
Valittu annoskoko74g38kcal2.9g3.1g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal1.5g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g52kcal3.9g4.2g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355