TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g22g30kcal4.8g0g1.1g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g5.5g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g124kcal11.6g8g4.6g2g
Valittu annoskoko74g62kcal5.8g4g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal2.9g2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.4g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755