Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%4.9g4.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g157kcal11.2g5.8g8.8g1.6g
Valittu annoskoko74g79kcal5.6g2.9g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g39kcal2.8g1.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g106kcal7.5g3.9g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267