Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 1.7g6.1kcal0.6g0.9g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g3.4g11kcal0.6g1.4g0.3g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Hiiva 1.7g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai29g102kcal3.5g20.7g0.6g0.9g
Rusinat (Rainbow) 1 pss4.3g14kcal0.1g3g0g0.4g
Mantelirouhe, 1 rkl1.4g7.9kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g31kcal0g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g409kcal12g64.2g11g4.6g
Valittu annoskoko74g205kcal6g32.1g5.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna37g102kcal3g16.1g2.8g1.2g
Arvot/100g100g275kcal8.1g43.2g7.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103