Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)19g135kcal0g0g15g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g5.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Siirappi, tumma0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta31g110kcal4g21.3g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g667kcal9.6g81.8g32.4g2.2g
Valittu annoskoko74g333kcal4.8g40.9g16.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g167kcal2.4g20.5g8.1g0.6g
Arvot/100g100g449kcal6.5g55.1g21.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740